Specials

Onder de noemer ‘special products’ ontwikkelt Pro-Air Ede in eigen beheer unieke componenten. Deze worden onder meer toegepast in:

Amusementshallen
Deze locaties hebben zo hun eigen karakteristieken. Veel mensen verblijven vaak gedurende langere tijd in een niet al te grote ruimte en er wordt doorgaans veel gerookt. Dit, in combinatie met de ruimschoots aanwezige elektrische apparatuur, vraagt om een snelle, geruisloze en tochtvrije verversing van lucht. In de wintermaanden is de lucht bovendien vaak te droog. Aanraking met de speelkasten kan dan statische elektriciteit veroorzaken. In zulke situaties zal pro-air een monobloksysteem met CO2-meting adviseren en ervoor zorgen dat de luchtvochtigheid op het juiste niveau blijft.

De specialisten van Pro-Air Ede kwamen al bij heel wat dansscholen, discotheken en andere uitgaanscentra over de vloer voor het realiseren van een efficiënt en krachtig klimaatbeheersingssysteem.

Studio’s
Deze locaties hangen een fors eisenpakket aan de klimaatbeheersingsvoorzieningen. De situatie ter plaatse is meestal gecompliceerd. Lampen geven extreme warmte. Luchtverplaatsing moet geruisloos plaatsvinden. Reden voor de AV-sector om in zee te gaan met een partner die vertrouwd is met al die specifieke wensen en verwachtingen. Pro-Air Ede heeft al heel wat studio’s geklimatiseerd.

Zendstations
Ook binnen deze zeer specifieke sector is Pro-Air Ede een bekende naam. Constante temperatuurbeheersing is noodzakelijk vanwege de apparatuur. Een monobloksysteem, voorzien van temperatuurmeting, is de ideale oplossing. Daarmee is een energiebesparing tot 80% mogelijk. Vanwege deze enorme besparing kan aanspraak worden gemaakt op de Vamil-subsidie. Dat maakt de aanschaf van het systeem nog weer aanzienlijk voordeliger. Er zijn al diverse zendstations die gekozen hebben voor een klimaatbeheersingssysteem van Pro-Air Ede.

Fabrieken en Laboratoria
Fabrieken en laboratoria vinden in standaardsystemen voor de luchtverversing en ventilatie lang niet altijd de oplossing. Vaak moet men allerlei milieu- en/of veiligheids-aspecten in acht nemen. De proffessionals van Pro-Air Ede kennen die specifieke eisen voor de meest uiteenlopende takken binnen de food- en nonfood sectoren. De bij Pro-Air Ede aanwezige expertise van en ervaring met explosievrije systemen is ook zeer groot.

Kan ik je voorzien van advies?

Pro-Air Ede BV
Buys Ballotstraat 6
67716 BL EDE
0318-636810
info@pro-air.nl

Kan ik u voorzien van advies?